cumpara domeniu .ro

 

 

Inregistrare Domenii .ro

Obțineți un nume de domeniu pentru afacerea dvs, te ajutam in căutarea de nume de domeniu. Alegeti un nume de domeniu .ro care să se potrivească domeniului dumneavoastră de activitate.

Verificați disponibilitatea domeniului și obțineți un domeniu astăzi.

Inregistrati un nume de Domeniu .ro 

Când înregistrați un domeniu, nu primiți doar o adresă web. Numele dvs. de domeniu poartă marca dvs., imaginea dvs. publică și reputația profesională. Este o piesă vitală a prezenței tale online.

Chiar și primul lucru pe care îl văd oamenii atunci când te vizitează, așa că cumpărarea unei înregistrări de nume de domeniu înseamnă a lua anumite decizii importante.

Cumpără acum

inregistrare domenii

Ce este un domeniu web?

V-ați întrebat vreodată "Ce este un domeniu web?" Ei bine, aruncă o privire acolo, în partea de sus a ecranului. Vedeți partea respectivă din partea de sus a ferestrei browserului dvs. în bara URL, este partea care începe cu „https: //” din bara de adrese. A doua parte a adresei URL este domeniul. În cazul nostru, este https://remsit.ro

Ce rol are numele de domeniu?

Fiecare site web este identificat printr-o serie unică de numere numite adresă IP. Acest set numeric este ceea ce utilizează computerul dvs. pentru a vă conecta la serverul în care sunt stocate datele site-ului dvs.

Numerele sunt minunate pentru un computer, dar este mai ușor pentru oameni să folosească cuvinte pe care și le pot aminti. Cuvintele utilizate pentru a identifica un site web sunt cunoscute sub numele de domeniu sau adresă URL, precum și adresa IP, sunt unice pentru fiecare site web. Gândiți-vă la el ca la un telefon mobil: doriți să o sunați pe mama, așa că faceți pur și simplu clic pe contactul „Mama” și telefonul dvs. formează numărul de telefon al mamei. Domeniile sunt conectate la adrese IP în același mod.

Preturi speciale pentru inregistrare domeniu prin pachetele de Creare Site de prezentare