Planuri de întreținere si mentenanta site

Toți am dori să credem că putem construi doar un site web și să ne îndepărtăm de el, dar adevărul este că cineva trebuie să aibă grijă de el. Odată ce un site web a fost construit și lansat, acesta trebuie întreținut pentru a vă asigura că acestea rămân sigure și la zi. Multe lucruri se pot întâmpla sau merge greșit dacă sunt neglijate.

Un site web care nu este întreținut vă poate distruge reputația și afacerea. Ce se întâmplă dacă dvs. sau clienții dvs. nu aveți timp sau dorința de a întreține site-ul? Soluția este ușoară.

În acest articol, vom discuta despre planurile de întreținere a site-ului web și vă vom oferi, de asemenea, o reducere exclusivă la un curs uimitor care vă va duce planul de întreținere la nivelul următor.

Mentenanta site - Intreținere site web si mentenanta

Un plan de întreținere a site-urilor web este un serviciu premium continuu pentru a menține site-ul web actualizat. Aceasta include, de obicei, site-ul WordPress, plugin-urile și temele WordPress ale site-ului. Planurile pot include și alte servicii. De exemplu, site-ul web va trebui, de asemenea, să fie testat și îmbunătățit. Multe planuri de întreținere includ copii de rezervă și monitorizare a site-ului.

Un plan de întreținere poate oferi oricare sau toate aceste servicii. Deoarece există atât de multe opțiuni, mulți furnizori au o serie de planuri, astfel încât clienții pot alege exact ceea ce doresc. Adesea, acestea sunt sarcini cu care proprietarii de site-uri nu sunt calificați sau nu au timp să se ocupe de aceste probleme.

Cât de mult trebuie să cheltuiți cu un plan de întreținere a site-ului web?

Costul planului de întreținere ar reflecta serviciile furnizate. Website-ul va fi actualizat pe baza termenilor planului de întreținere. Planurile sunt de obicei plătite lunar, trimestrial sau anual. Prețurile pentru planurile de bază variază mult, de la aproximativ 10 Euro pe lună pană la multe sute de dolari pe lună. Există o mulțime de factori de luat în considerare: cantitatea de timp necesară, nivelul de expertiză, dimensiunea site-ului web, etc. Recomandăm sa selectati pachetul care se potriveste cel mai bine cu nevoile dumneavoastră.

mentenanta site

Ce este inclus în întreținerea site-ului web

Pachetele de întreținere a site-urilor web pot fi adaptate la nevoile specifice ale clientului. Aceasta înseamnă că puteți aleage ce servicii doriti. Acest lucru include cel puțin update de platforma, pluginurile și temele. Serviciile includ, de obicei, o combinație dintre următoarele:

Actualizări si modificare site web

Actualizam nucleul, pluginurile și temele WordPress și ne asigurăm că totul funcționează împreună conform planificării și rezolvam eventualele probleme care apar.

Copie de rezervă

Efectuam backup-uri automate și manuale într-un program regulat. Copiile de rezervă vor fi utilizate pentru a restabili site-ul web, dacă este nevoie.

Securitate

Monitorizam amenințările și atacurile și configurăm securitatea pentru a le preveni. Efectuăm corecții de securitate și restaurăm copiile de siguranță, după caz. Putem include chiar și certificate SSL.

Conţinut

Putem efectua actualizări ale conținutului, cum ar fi imagini, text și modificări de aspect. Site-urile web trebuie să își actualizeze conținutul pentru a rămâne actual. Putem furniza chiar și conținutul blogului.

Despre mentenantă

Întreținerea site-ului este crucială pentru fiecare site web. Site-urile care nu sunt ținute la zi prezintă riscuri de securitate. Hackerii și alte amenințări urâte pe internet găsesc acele mici găuri în cod. Plugin-urile pot deveni incompatibile între ele, cu tema dvs. sau cu nucleul WordPress dacă nu sunt actualizate.

Oferirea unui plan de întreținere este o modalitate excelentă de a elimina riscul de probleme pe partea de funcționare. Funcționarea nu este atât de dificilă și este o modalitate excelentă de a menține o relație bună și de a crea încredere cu clienții. Pentru cei care nu doresc să apeleze la planurile de întreținere a site-urilor web nu vă recomandăm să ramaneti fără aceste pachete deoarece pe o perioadă de timp mai lungă puteți avea probleme cu funcționalitatea web-sitului iar echipa REMSIT nu poate raspunde de aceste probleme aparute.

instalare-wordpress Instalare WordPress

Instalăm WordPress CMS pe serverul dvs. și activăm tema cu conținut demo. Securizăm site-ul WordPress prin modificarea setărilor de securitate și instalăm toate plugin-urile de bază. Configurăm pentru a rula pe serviciul dvs. de găzduire.

instalare-wordpress Instalare teme WordPress

Instalăm WordPress pentru tine și creăm tema ta la fel ca demo-ul. Serviciul nostru vă poate ajuta să proiectați o temă personalizată pentru a vă oferi un mod rapid și sigur de a obține configurarea WordPress cu cea mai bună configurare a temei, fără probleme.

instalare-wordpress WordPress SEO

Am clasat site-uri web WordPress și am îmbunătățit clasamentul Google și alte motoare de căutare pentru cuvinte cheie direcționate care utilizează cunoștințe avansate de WordPress. Suntem în vârful rezultatelor căutării pentru serviciile legate de WordPress. 

instalare-wordpress Servicii de găzduire WordPress

Dacă utilizatorii caută un tip special de servicii de găzduire pentru a pune în aplicare caracteristici importante, al nostru nu va dezamăgi cu siguranță. Cu diferite funcții cheie, putem fi satisfăcuți în toate modurile și utilizați eficient serviciile noastre.

instalare-wordpress Servicii de întreținere WordPress

Păstrati-vă site-ul dvs. funcțional fără probleme și să arate excelent cand este o actualizare software, pentru dispozitiv mobil sau browser. Orice site web poate fi intretinut prin pachetele noastre de întreținere WordPress ș este asigurat că site-ul lor actual va fi întreținut, la fel ca și acum,dar și în viitor.

instalare-wordpress Servicii WordPress Plugin

Instalăm cele mai bune pluginuri care vă vor ajuta cu o gamă largă de funcții. Instalăm aproape orice plugin gratuit precum Contact Form 7, Captcha Simple, Social Media, Google Analytics, Growmap Anti-Spam, toate într-un singur pachet și multe altele.

Preturi Pachete Mentanta Website

Pachet
Start

28€ / LUNĂ
 • Timpul alocat 3 ore / luna
 • Tarif peste cele 3 ore - 15 euro / ora
 • Actualizare imagini,texte,continut
 • Verificare functionalitate website
 • Actualizare site, plugin, etc
 • Back-up Lunar
 • Modificare date pe website in 48 de ore

Pachet
Basic

70€ / LUNĂ
 • Timpul alocat 8 ore / luna
 • Tarif peste cele 8 ore - 15 euro / ora
 • Actualizare imagini,texte,continut
 • Verificare functionalitate website
 • Actualizare site, plugin, etc
 • Back-up Lunar
 • Modificare date pe website in 48 de ore

Pachet
Premium

120€ / LUNĂ
 • Timpul alocat 16 ore / luna
 • Tarif peste cele 16 ore - 15 euro / ora
 • Actualizare imagini,texte,continut
 • Verificare functionalitate website
 • Actualizare site, plugin, etc
 • Back-up la 2 saptamani
 • Modificare date pe website in 24 de ore

Pachet
Gold

200€ / LUNĂ
 • Timpul alocat 32 ore / luna
 • Tarif peste cele 32 ore - 15 euro / ora
 • Actualizare imagini,texte,continut
 • Verificare functionalitate website
 • Actualizare site, plugin, etc
 • Back-up saptamanal
 • Modificare date pe website in 12 de ore