Magazin online - Componente PC

Client

OfertePc.ro

Serviciu

Creare magazin online

Creare magazin online pentru afiliere, adaugare categorii si subcategorii.

Clientul doreste promovarea produselor pe website prin programul de afiliere, sa creat un magazin online prin care se doreste castigarea de comisioane din vanzari.

In ziua de astazi, multa lume cumpara online si cu aceasta oportunitate se pot face vanzari si castiguri din online cu ajutorul magazinelor online, iti doresti un magazin online si sa afisezi produsele tale la vanzare? Nu este suficient doar crearea unui magazin si clientii sa si cumpere, este important ca acest magazin sa fie optimizat seo si sa fie promovat. Daca ar fi asa de simplu, toata lumea ar vinde online.

Un design simplu si usor

O structura al unui magazin trebuie sa fie cat mai simpla si sa ofere clientului o interfata cat mai prietenoasa, sa aibe acces la toate informatile necesare pentru ca acesta sa fie convins ca produsul este potrivit pentru el.

Magazin online cu piese de calculatoare si laptop

Cea mai simpla metoda de a gasi o piesa potrivita pentru calculatorul tau este daca un magazin ofera informatile necesare despre piesele care le distribuie, tu stii ce piese are nevoie calculatorul sau laptopul tau? Noi va putem crea si administra un magazin si va putem oferi informatile necesare pentru crearea acestuia, magazinul ofertepc.ro a fost creat pentru a vinde atat componente pentru calculatoare cat si pentru laptop, piese laptop (cooler, tastatura, display, parti componente gen – carcasa, balamale, etc.

Magazin online

Vinde produse si echipamente pc, alege ce componente de potriveste pentru tine.

Hosting sau gazduire

Oferim gazduire business pentru magazine online

Statisici

Statistici pentru traficul care vine pe magazinul online si imbunatatirea traficului.

Cuvinte cheie

Cuvintele cheie sunt importante in SEO, in urma analizelor facute, va putem imbunatatii pozitile pe cuvintele cheie care aduc vanzari pe magazinul online.