CURATARE LAPTOP TIMISOARA

IN ACEASI ZI / URMATOAREA ZI CURATARE LAPTOP

 

Mențineți laptopul în stare bună de sănătate cu serviciul nostru de curatare laptop. Oferim un serviciu rapid, aceeași / a doua zi pentru toate mărcile și modelele. Ventilatorul laptopului dvs. este responsabil pentru răcirea componentelor vitale ambalate în interiorul carcasei. Suflă aerul cald, generat de elementele de lucru ale laptopului, prin orificiile de aerisire. Dar aerul nu este singurul lucru care trece prin orificiile de aerisire.

 

Va oferim si serivicii profesionale de curatare laptop de praf, apeleaza la serviciul nostru daca doresti sa-ti curatam laptopul de praf pe interior si sa-i aplicam pasta termoconductoare pentru o racire mai buna.curatare laptop

curatare laptop

 

CURATARE VENTILATOR LAPTOP

 

O altă problemă comună este supraîncălzirea laptopului. Acest lucru este foarte comun cu laptopurile care au o utilizare frecventa si sunt folosite intr-un mediu cu mult praf. Simptomele majore ale unui laptop supraîncălzit sunt oprirea și înghețarea a ecranului la întâmplare după câteva minute de funcționare.

Repararea presupune eliminarea prafului din laptop, curățarea circuitelor, curatarea / înlocuirea ventilatoarelor, reaplicarea pastei termice și optimizarea BIOS-ului pentru o răcire maximă. Această problemă este foarte frecventă pentru proprietarii de laptop care au animale de companie, cum ar fi pisicile și câinii.

 

INLOCUIRE PASTA TERMICA LAPTOP

Pasta termică transferă căldura de la procesor și placă grafică la radiator și ventilator. Cu timpul și utilizarea grea, pasta termică a laptopului care ajută la răcirea procesorului se usucă. Este periculos să supraîncălziți laptopul, deoarece poate provoca unele daune grave plăcii de bază și este posibil să nu fie reparabil. Serviciul de înlocuire a PASTEI TERMICE este inclus în serviciul nostru de curățare a laptopului.

 

 

PRET FIX DE CURĂȚARE DE LA 60 DE LEI

Prețul serviciului nostru de curățare a laptopului la lucrările pe care le facem dinamic, in functie de laptop, de gaming sau in functie de complexitatea prin care se desface pentru a ajunge la procesor. Inginerul nostru va veni și vă va prelua laptopul de la domiciliu sau puteti sa-l aduceti dvs. la noi in Timisoara. Noi il curatam si il livram in aceasi zi sau chiar în ziua următoare.

Există o taxă pe preluare a echipamentului dvs de la domiciliu – in functie de distanta, in Timisoara pretul este de 40 de lei.  Vom veni și vom curăța sistemul de răcire de orice praf chiar acasă sau la birou. De obicei, curățarea sistemului de răcire va dura aproximativ 2 -3 ore dar in unele cazuri nu suntem disponibili pe moment si nu va putem curata laptopul chiar in acel moment. În unele cazuri, durează ceva mai mult, deoarece unele laptopuri sunt dificil de dezasamblat și de curățat ventilatoarele în mod corespunzător.

Curatare Laptop Gaming pret 120 de lei. (Asus Rog, Strix , Acer Predator, Nitro)

Pretul pentru curatarea laptopului cu prioritate este de 120 pe laptop office si 150 pe laptop de gaming.

LA CE AJUTA O CURATARE A LAPTOPULUI:

  • Reducere considerent temperatura de functionare a laptop-ului cu circa 10-20 grade C;
  • Procesorul va functiona in parametri normali;
  • Prelungeste semnificativ durata de functionare a laptop-ului. Prelungeste durata de functionarea a laptop-ului printr-o curatare periodica  la 6 – 12 luni!

Nu asteptati ca laptopul sa se defecteze, o curatare completa va va revigora laptopul. Contacti-ne  telefonic pentru programare sau orice alte informatii la numarul  0774 482 471 disponibil de luni pana duminica.

***Din cauza restrictilor de corona virus, va recomandam sa preluam laptopul si sa-l livram la dvs acasa curatat si dezinfectat pentru a evita cat mai posibil contactul cu dvs. daca doriti, puteti sa aduceti si laptopul la service la noi. Unele persoane nu se pot deplasa, ne putem deplasa pentru dvs. sa preluam laptop si sa-l returnam la domiciliul tau, pretul pentru preluare si returnare este de 40 de lei.

Facem posibil sa-l predam cat de repede, stim cat de frustrant este pentru tine sa ramai fara laptop si sa nu ai pe ce lucra sau sa te joci. 

© Copyright 2021 Remsit Firma Web Design Timisoara | Remsit Web Services | Creare site de prezentare Timisoara