CURATARE DE PRAF PS4 IN TIMISOARA

IN ACEASI ZI / URMATOAREA ZI CURATARE PS4

 

Mențineți consola PS în stare bună de sănătate cu serviciul nostru de curatare PS4 in Timisoara. Oferim un serviciu rapid, aceeași / a doua zi pentru toate  modelele de PS4. Ventilatorul PS4 dvs. este responsabil pentru răcirea componentelor vitale ambalate în interiorul carcasei. Suflă aerul cald, generat de elementele de lucru ale PS4, prin orificiile de aerisire. Dar aerul nu este singurul lucru care trece prin orificiile de aerisire.

 

Va oferim si serivicii profesionale de curatare PS4 de praf, apeleaza la serviciul nostru daca doresti sa-ti curatam  consola PS4 de praf pe interior si sa-i aplicam pasta termoconductoare pentru o racire mai buna.

INLOCUIRE PASTA TERMICA CONSOLA PS4

Pasta termică transferă căldura de la procesor la radiator și ventilator. Cu timpul și utilizarea grea, pasta termică a consolei care ajută la răcirea procesorului se usucă. Este periculos să supraîncălziți consola PS4, deoarece poate provoca unele daune grave plăcii de bază și este posibil să nu fie reparabil. Serviciul de înlocuire a PASTEI TERMICE este inclus în serviciul nostru de curățare a consolei PS4.

PRETUL DE CURĂȚARE A UNEI CONSOLE PS4 ESTE DE 150 DE LEI

Prețul serviciului nostru de curățare a  consolei PS4 la lucrările pe care le facem dinamic, in functie de model sau in functie de complexitatea prin care se desface pentru a ajunge la procesor. In unele cazuri putem sa venim și vă va prelua consola de la domiciliu sau puteti sa-l aduceti dvs. la noi in Timisoara. Noi il curatam si il livram in urmatoarea zi sau in unele cazuri de aglomeratie in service poate dura si 2 zile.

Există o taxă pe preluare a echipamentului dvs de la domiciliu – in functie de distanta, in Timisoara pretul este de 60 de lei.  Vom veni și vom prelua consola PS4 chiar dacă este acasă. De obicei, curățarea sistemului de răcire va dura aproximativ 2 -3 ore dar in unele cazuri nu suntem disponibili pe moment si nu va putem curata consola chiar in acea zi.

LA CE AJUTA O CURATARE A CONSOLEI PS4:

  • Reducere considerent temperatura de functionare si zgomotul
  • Consola PS4 va functiona in parametri normali;
  • Prelungeste semnificativ durata de functionare a consolei. Prelungeste durata de functionarea a consolei printr-o curatare periodica  la 12 – 24 luni!

Nu asteptati ca praful sa produca daune interne conslei si sa o defecteze, o curatare completa va va revigora consola PS4. Contacti-ne  telefonic pentru programare sau orice alte informatii la numarul  0774 482 471 disponibil de luni pana duminica.

© Copyright 2021 Remsit Firma Web Design Timisoara | Remsit Web Services | Creare site de prezentare Timisoara