Cost inlocuire display laptop

Preturi incepand de la 185 de lei pe display, in functie de model, durează 24 de ore pentru a primi ecranul. Unele modele este posibil sa ajunga si in 15 zile. Produsele beneficiaza de garantie de 12 luni.

Când vă spargeți ecranul, unul dintre primele lucruri pe care doriți să le știți este:

Cât costă inlocuirea unui display laptop? Pe scurt, costurile de reparare a ecranului laptopului variază în funcție de ceea ce decideți să faceți în cele din urmă. Dacă vă duceți laptopul intr-un service laptop, va puteti astepta ca preturile sa varieze de la unul la altul, noi va oferim montarea ecranului la 120 de lei + costurile ecranului.

model ecran laptop timisoara

Un exemplu de ecran Display laptop Innolux N173HGE-E11 17.3 inch 1920×1080 Full HD IPS 30 pini

Atunci când costul reparației al ecranului de laptop este preocuparea dvs. principală, trebuie să vă uitați în profunzime, deoarece anumiți factori afectează costul general și rezultatul serviciului de reparații.

Pur și simplu, costul ar trebui să fie de cel puțin 180 de lei și poate crește pana la 850 de lei în funcție de reparație sau înlocuire, marca specifică și modelul laptopului dvs., taxa de service a atelierului de reparații, originalitatea înlocuirii, garanția a ecranului înlocuit etc.

O astfel de gamă de prețuri cuprinzătoare vă poate fi de puțin folos atunci când sunteți interesat să cunoașteți o sumă care este exact cea potrivită sau foarte apropiată. Ei bine, este posibil ca răspunsul să devină mai complicat, știi de ce? Pretul ecranului cateodata face cumparatorul sa renunte sa-l inlocuiasca din cauza pretului mare.

Cât să cheltuiți pentru inlocuire display laptop?

În cazul în care preferați să apelati un profesionist pentru a vă ajuta să faceți o înlocuire, trebuie să vă gândiți la niște taxe suplimentare care includ costul ecranului și taxa reparatorului care ar lucra la acesta. Așadar, fiți pregătiți să plătiți o sumă suplimentară care poate fi cuprinsă între 300 și 700 Lei. Din nou, prețul unui ecran LCD diferă de cel al unui LED.

inlocuire display laptop

Înlocuirea ecranului LCD

Aceste versiuni sunt încă văzute în zilele noastre. Într-un caz obișnuit, este posibil să nu vă faceți griji cu privire la cheltuielile mai mari de 170  – 450 lei , dar uneori, costul poate fi considerabil mai mare dacă afișarea modelului dvs. particular de laptop este greu de găsit.

Costul reparării afișajului laptopului pentru diferite mărci

În acest moment, aveți o estimare medie a costului. Oare o estimare specifică mărcii dvs. nu ar fi mai utilă? Iată o estimare rapidă pentru toate mărcile importante.

Costul de inlocuire display laptop HP

Printre toate celelalte mărci, afișajele pentru laptop HP sunt cele mai rentabile și mai ușor de găsit. Începând cu doar 170 Lei, sunt disponibile ecrane pentru modelele care nu sunt încă în afara pieței. Prețul poate sări până la 700 lei pentru unele modele.

Costul de inlocuire display laptop Lenovo

Lenovo are o cotă echitabilă de piață, cu o varietate de laptopuri cu LED-uri, în special cu unele modele vechi care încă au LCD-uri. Cele mai ieftine afișaje pot fi cumpărate la 185 USD, iar cele mai scumpe cer până la 750 Lei.

Costul de inlocuire display laptop Asus

Acest brand are un număr mai mare de LCD-uri decât cel al LED-urilor, iar majoritatea sunt disponibile la doar 210 – 280 Lei. Câteva modele au LED-uri de ultimă generație, care pot costa până la 600 Lei.

Costul de inlocuire display laptop Dell

Un alt brand de prestigiu, Dell își menține utilizatorii mulțumiți de lunga sa listă. Majoritatea afișajelor laptop Dell sunt disponibile între 180 si 390, în timp ce unele modele pot avea afișaje de ultimă generație la un preț de până la 760 Lei

Costul de inlocuire display laptop Acer

Cu o varietate uimitoare de modele, ecranele de laptop Acer sunt disponibile la 200 lei (cel mai mic preț). Mai multe modele sunt disponibile la aproximativ 400 LEI , în timp ce unele cu rezoluții mai mari și dimensiuni mai mari pot costa până la 900 lei.

Costul de inlocuire display laptop Samsung

Deși acest brand global nu este cunoscut exact pentru laptopurile sale, unele dintre modelele sale sunt extrem de populare, motiv pentru care cererea pentru aceste afișaje este încă vizibilă. Un afișaj LED standard te-ar costa 170, iar unele ar putea costa 900 lei.

Costul de înlocuire display laptop Toshiba

Este posibil ca Toshiba să nu aibă sute de modele precum Acer, dar are o combinație de afișaje LCD și LED care se ridică la 200 – 400 Lei

Costurile de inlocuire difera de la model la model, rezolutie, tip display, diagonala, etc. Pentru oferta de pret estimativ pentru inlocuire, este necesar sa ne comunicati modelul de laptop BRAND SI MODEL NR, aceste informatii le puteti gasi pe spatele laptopului.

© Copyright 2021 Remsit Firma Web Design Timisoara | Remsit Web Services | Creare site de prezentare Timisoara