Ai nevoie de inlocuire cooler laptop sau curatare?

 

Predati laptopul în orice zi din saptamana, posibilitate de preluare de la domiciliu si returul acestuia. Nu lasa laptopul sa se incalzeasca, inlocuieste chiar azi cooler laptop si prelungeste durata de viata a laptopului tau!
Nu ai nevoie neaparat de o intalnire in service, putem prelua laptopul tau si sa-l returnam functional la tine acasa.
inlocuire cooler laptop

Ce cauzeaza deteriorarea plăcii de baza la laptop

Este posibil ca după înlocuirea coolerului la laptop (sau a ventilatoarelor), acestea încă sa nu se învârta, sau sistemul dvs. este încă supraîncălzit, este foarte posibil ca placa de bază a suferit daune. Acest lucru este deosebit de frecvent dacă ați continuat să utilizați laptopul după ce ventilatorul s-a oprit sau a încetinit. În aceste cazuri veți avea nevoie de o reparație a plăcii de baza pentru laptop .

Simptomele includ: ventilatorul nu se învârte după înlocuire, înghețarea sistemului, supraîncălzirea sistemului sau fără video.

Nu lăsați un cooler sa devina o problema sau sa nu mai functioneze, apleaza la serviciul de inlocuire cooler laptop

Laptopul dvs. este alcătuit din sute, dacă nu chiar mii de componente minuscule, iar toate aceste părți mici generează căldură atunci când lucrează din greu pentru a vă rula aplicatile pe laptop.

Sperăm că, dacă laptopul dvs. a fost bine conceput, acesta are coolere și ventilatoare de răcire în locurile adecvate pentru a împiedica supraîncălzirea tuturor componentelor din laptop.

Supraîncălzirea este o problemă serioasă pentru laptopuri. Deoarece toate părțile din laptop sunt atât de apropiate, spre deosebire de construcția mai spațioasă a unui computer desktop, și căldura poate avea consecințe uriașe dacă devine prea mare pentru laptop. 

Supraîncălzirea laptopului poate cauza probleme precum:

  • Laptopul dvs. se blochează atunci când încercați să efectuați anumite sarcini
  • Repornește sau oprește momentele aleatorii
  • Programele sau aplicațiile se blochează sau nu mai funcționează
  • Mesajele de eroare apar pe ecranul laptopului
  • Laptopul este foarte fierbinte si face galagie.

Dacă ventilatorul sau gurile de aerisire din interiorul laptopului se deteriorează din cauza unei căderi sau a căderii sau funcționează defectuos din cauza prafului și a resturilor care se acumulează în interiorul laptopului, este posibil să observați câteva simptome diferite:

  • Zgomote puternice
  • Ventilatoarele de răcire suna ca și când funcționează, dar nu este împins aer din afară
  • Coolerele sunt foarte galagioase
  • Ventilatoarele din laptopul dvs. funcționează constant, chiar și atunci când laptopul este pornit, dar inactiv pe aplicatii.

Noi va putem face o curatare a laptopului de praf la fața locului si va oferim o expertiza  necesara pentru a stabili cea mai bună soluție pentru problemele de supraîncălzire și inlocuire cooler laptop cu unul nou. Dacă aveți nevoie de o înlocuire a ventilatorului la laptop, noi va putem finaliza reparația în decurs de o zi daca acesta se afla in stoc.

Nu riscați să vă distrugeți laptopul cu o reparație improvizata. Laptopurile sunt mașini complicate și au nevoie de un tehnician experimentat pentru a face reparații sau pentru a înlocui piese.

Aduceți laptopul în spațiul nostru și salvați-vă durerile de cap și stresul încercării de a vă da seama și de a rezolva singur problemele cu sistemul de racire a laptopului.

Contact

REMSIT WEB SERVICES SRL
CUI: 41740472 RC: J2/1692/2019

CONT BANCAR

Banca Transilvania

RO84 BTRL RONC RT05 2407 4401

 +40 774 482 471
 office@remsit.ro

© Copyright 2020 Remsit Firma Web Design Timisoara | Remsit Web Services | Creare site de prezentare Timisoara