Întâmpinați probleme cu consola dvs. de jocuri video Sony PlayStation 4 (PS4) și aveți nevoie de servicii profesionale de reparații Sony PlayStation 4 în Timisoara?

Indiferent de problemele pe care le întâmpinați, cum ar fi PS4, care nu porneste, probleme de supraîncălzire a PlayStation 4, probleme cu controlerul PS4, PlayStation 4 se blochează în timp ce jucați jocuri, probleme de conexiune DUALSHOCK 4 sau întâmpinați probleme de rețea; luați legătura cu experții în reparații Sony PlayStation 4 Timisoara.

Echipa noastră de tehnicieni experimentați în reparații Sony PlayStation 4 poate depana și remedia urmatoarele probleme cu Sony Playstation 4.Modelele de console de jocuri video, inclusiv PS4, se pot opri și nu mai răspund, PS4 se oprește aleatoriu în timp ce utilizați consola, indicatorul luminos albastru de pe PS4 continuă să clipească (Linia albastră a morții), indicator luminos roșu intermitent, deteriorate Controler fără fir DUALSHOCK 4, probleme de conectivitate la rețea PlayStation 4, PS4 nu citește discurile și erori de aplicație, probleme Wi-Fi PlayStation 4, probleme cu citirea discurilor PS4, probleme audio și video PlayStation 4, PS4 HDR și PS4 Pro Probleme 4K, sursă de alimentare defectă, hard disk defect și unitatea HDD PlayStation 4 spune „nu se poate accesa stocarea sistemului”.

Pentru mai multe detalii despre serviciile noastre de reparații Sony PlayStation 4 din Timisoara pentru modelele de console de jocuri video Sony Playstation 4, vă rugăm să ne sunați la 0774482471 sau să ne trimiteți cererea dvs. de reparație Sony PS4 la office@remsit.ro

Ventilator galagios - Supraincalzire PS4

Când PS4 este pornit sau în timpul jocului, ventilatorul intern face mult zgomot. Este posibil să primiți sau nu un mesaj de eroare „PS4 este prea fierbinte” pe ecran și, în unele cazuri, consola se va închide.

Această reparație este pentru PS4 (model original). 

În timp, praful se acumulează în interiorul PS4 și acest lucru reduce capacitatea consolei de a se menține rece. Fluxul de aer este blocat de praf, mai ales când se află între aripioarele radiatorului APU. Ventilatorul intern reacționează direct la cât de fierbinte funcționează sistemul. Dacă ventilatoarele sunt silențioase, atunci PS4 este la temperaturi optime. Dacă ventilatoarele sunt galagioase, atunci PS4 rulează peste temperaturile optime.

Un alt factor care contribuie este pasta termica ieftin utilizat de Sony. Acesta trebuie înlocuita cu o pasta termica de înaltă calitate.

Înlocuim pasta termica ieftina de la Sony cu o pasta termica „Arctic Cooling” de înaltă calitate și curățăm temeinic fiecare parte internă a PS4 pentru a ne asigura că fluxul de aer nu este restricționat. Apoi testăm consola pentru a ne asigura că ventilatoarele rămân la niveluri normale de volum chiar și atunci când consola rulează jocuri cu grafică intensivă.

Pentru marea majoritate a reparațiilor, serviciul nostru standard este a doua zi! Puteți aduce consola oricând în timpul orelor de funcționare și va fi reparată și gata de colectare în ziua următoare. De asemenea, oferim un serviciu de reparații in aceasi zi pentru o taxă suplimentară (primul venit, primul servit).

Pentru această reparație, trebuie doar să aduci consola PS4 si controlerul. Nu aduceți discuri de joc. Avem tot ce este necesar pentru a testa consola la atelierul nostru din Timisoara.

Fără reparatie Fără taxă

Dacă consola dvs. este nereparabilă sau reparația ar fi neeconomică, atunci nu există nicio taxă.

Verificare completă

Testăm pe larg console atât înainte, cât și după reparații. Dacă se găsesc probleme suplimentare, vă vom contacta întotdeauna înainte de a efectua orice lucrare la consolă. Nu vă vom percepe taxe niciodată pentru munca cu care nu ați fost de acord.

Serviciu de ziua următoare

Pentru marea majoritate a reparațiilor, serviciul nostru standard este a doua zi! Puteți aduce consola oricând în timpul orelor de funcționare și va fi reparată și gata de colectare în ziua următoare. Sunteți binevenit să lăsați consola cu noi pentru mai mult timp dacă acest lucru se potrivește programului dvs.

Plata se face cu numerar sau virament bancar atunci când ridicați consola, nu trebuie să plătiți nimic când o predați. Vă invităm să testați consola la atelierul nostru înainte de a efectua plata.

 

Livrare în aceeași zi

Dacă aveți nevoie de repararea consolei dumneavoastră în aceeași zi, vă oferim acest serviciu contra cost. Pentru o reparație în aceeași zi (terminată până la sfârșitul zilei) există o taxă suplimentară de 100 de lei. Aceste servicii sunt primul venit, primul servit.

Plata se face cu numerar sau cu cardul atunci când ridicați consola, nu trebuie să plătiți nimic când o predați. Vă invităm să testați consola la atelierul nostru înainte de a efectua plata.

Ventilator silentios si supraincalzire PS4

Când PS4 este pornit sau în timpul jocului, consola afișează un mesaj de eroare „PS4 este prea fierbinte”, dar nu puteți auzi ventilatoarele învârtindu-se. Consola se va închide la scurt timp după afișarea mesajului de eroare.

Reparație pentru PS4 (model original)

Discul nu este recunoscut - PS4

discul nu este recunoscut ps4

Când introduceți un disc, este nevoie de mult timp pentru a se încărca sau nu se încarcă deloc. Când jucați un joc, este posibil să primiți și erori de citire a discului.

Servicii de reparatii pentru PS4 PlayStation 4 oferite de REMSIT

 • Reparație eroare hard disk PlayStation 4 – Upgrade HDD / SSD
 • Rescriere / Update Firmware
 • Înlocuire hard disk PlayStation 4
 • PlayStation 4 nu pornește – inlocuire sursa alimentare PS4
 • Inlocuire modul wifi PS4
 • Reparatii port / modul incarcare controller PS4

 • Inlocuire port USB controller PS4 DualShock 4

 • Reparatii mufa de incarcare controller PS4 Controllerul nu se incarca sau nu se conecteaza

 • Repararea controlerului PlayStation 4 – inlocuire port incarcare, inlocuire butoane, reparatii joystick ps4
 • Reparatii probleme baterie ( Controllerul PS4 DualShock 4 nu se incarca) Inlocuire baterie controller PS4 – Bateria nu mai tine sau nu se incarca

 • Reparație supraîncălzire PlayStation 4
 • Reparație controler PlayStation 4 DUALSHOCK
 • Înlocuirea unității optice PlayStation 4
 • Înlocuire ventilator PlayStation 4