Alegerea domeniului web și pachetul de gazduire web vă vor defini website pentru lunile următoare și astea ar putea face diferența dintre succes și eșec. Multe afaceri pentru prima dată se grăbesc în acest proces și ajung la un domeniu care nu bifează nici una din urmatoarele: o gazdă care este fie prea scumpă, fie prea ieftina si ineficientă; și, ca urmare, un website care este destinat să eșueze.

Așadar, acordați-vă timp și citiți acest capitol înainte de a vă pune la bataie cardul de credit și a face un salt către pornirea propriului website sau a propriei afacere.

Alegerea numelui dvs. de domeniu .ro

Majoritatea marilor utilizatori sunt de părere că un domeniu bun este unul care se potrivește cu numele sau marca lor și unul care este ieftin. La urma urmei, un domeniu este doar un domeniu, nu?

Ei bine, nu chiar. Domeniul dvs. trebuie să fie atrăgător și relevant și, dacă este posibil, ar trebui să nu conțină și un cuvânt cheie sau o frază utilă. Website nostru este un bun exemplu în acest sens. Dacă cineva dorește să știe să își creeze un site de prezentare, ar putea tasta „Cum să construiesc un site de prezentare” în Google. Google nu va returna cum-sa-construiesc-un-blog.ro aceste tactici sunt invechite si pot duce la penalizarea domeniului de catre google. Noi va recomandam sa folositi un nume de domeniu ca si brand, adica numele firmei tale, in cazul nostru REMSIT. Nici o companie nu foloseste cuvinte cheie in numele de domeniu, acesta poate fi un exemplu ca sa intelegeti.

În ceea ce privește locul în care îți cumperi domeniul, nu sunt toate la fel. Domeniul în sine va fi cu siguranță același, dar serviciul pe care îl veți primi nu poate fi și nici opțiunile de redirecționare, reînnoire, oferte speciale și o serie de alte lucruri. Prețul este important, dar nu este totul.

Pentru inregistrare domenii va recomandăm sa achizitionati prin serviciul nostru de creare site de prezentare, nu vinde domeniul separat de Gazduire Business, acestea va recomandam sa fie achizitionate impreuna de acelasi furnizor de servicii.

În ceea ce privește extensia de domeniu, este întotdeauna cel mai bine să vă concentrați pe .ro daca publicul tinta este doar din Romania

 

gazduire-web

 

Dacă sunteți axat pe traficul din afara tarii, ar trebui să alegeți și un domeniu care are extensia țării dvs. sau global pentru (.com)

Acizitionare domeniu .ro prin serviciul de gazduire WEBPAL partener autorizat ROTLD

WEBPAL sunt orientați spre business: Acestia dezvoltă si comercializăm produse și servicii web profesionale dedicate exclusiv afacerilor.

Ce gazduire web Business va recomandam

La fel ca numele domeniilor, planurile de găzduire web pot fi cumpărate ieftin. Dar concentrându-vă în totalitate asupra prețului, veți crea doar probleme pentru site. Gazduirea în comun (shared) este una dintre cele mai mari probleme din această industrie, cel puțin în cea mai mare parte.

Gazduirea partajată este cel mai de bază plan de găzduire pe care îl puteți achiziționa. Este ieftin, dar este departe de a fi rapid. Gazduirea partajată este genială pentru furnizori, deoarece le permite să aglomereze un singur server și să primească taxe de abonament pentru fiecare utilizator pe care îl încarcă pe acesta. De asemenea, pot impartii acel server, folosind acelasi preț pentru a atrage clienți noi.

Dar indiferent de specificație, indiferent de lățimea de bandă sau spațiul oferit de firma de hosting., fiți foarte precaut cu această opțiune. Gazduirea în comun, după cum sugerează și numele său, înseamnă că veți partaja un server cu mulți alți utilizatori și cu nenumărate alte site-uri web. Gazdele Web nu fac să vă spună câți utilizatori care impart lățimea de bandă se vor înghesui pe un singur server, și chiar și atunci când aceste servere sunt relativ cu trafic redus, site-ul dvs. web va lupta în timpul perioadelor de vârf.

De ce este necesara o gazduire web rapida

Dacă ați avut un site de prezentare  și v-ați întrebat de ce pare să se târască în ritmul unui melc, acesta este motivul. Chiar și atunci când site tău tocmai a fost lansat, chiar și atunci când există foarte puțin conținut și foarte puțini utilizatori, aceasta este încă o idee proastă. Dacă site-ul dvs. este lent, utilizatorii îl vor ignora; dacă site-ul dvs. are viteză de incărcare slabă acesta va fi ignorat si de Google in partea de SEO, Google iubeste siteurile care au incarcare rapidă. De aceea va recomandam sa folositi Gazduire Web Business cu numar limitat de site web gazduite pe un server.

Din fericire, nu trebuie să aruncați bani pe un server dedicat pentru a obține un site web care funcționează fără probleme. De fapt, chiar dacă un server dedicat se încadrează în bugetul dvs., nu este ceea ce aveți nevoie în acest moment. Un plan de găzduire partajat s-ar putea să satisfacă nevoile dvs., dar un server dedicat ar putea fi excesiv, iar noi va putem oferi cele mai bune servicii exact pentru cerintele firmei dvs.

În funcție de costuri, caracteristici, asistență pentru clienți și orice altceva de care are nevoie o gazdă web bună, aceștia sunt furnizorii pe care îi recomandăm, împreună cu planurile care sunt cele mai importante:

Gazduire Web Business – Webpal Romania

Daca esti in cautarea unui hosting prin afiliere, va recomandam sa colaborati cu cei de la WEBPAL, ofera servicii de gazduire prin afiliere pentru afaceri.

Cel mai bun plan de gazduire web hosting pentru afaceri – BIZ STANDARD

Deși prețul standard este listat la € 26.95 pe lună, ar trebui să puteți obține acest serviciu mai ieftin prin servicile noastre de creare website. Există întotdeauna o ofertă și aceste prețuri inițiale sunt la fel de autentice ca și o vanzare la un magazin de mobilă. Acest plan este orientat către site-uri web care atrag mult trafic și înseamnă că veți fi pregătiți pentru acel trafic atunci când va veni. Este întotdeauna bine să fii gata pentru asta, pentru că dacă vreunul dintre articolele tale este viral și nu ai lățimea de bandă care să gestioneze traficul, atunci vei pierde. Puteți crea 2 site-uri în cadrul acestui plan.

Cel mai bun plan de gazduire web pentru afacerea ta – BIZ START

Această opțiune este la jumatate de pret mai ieftin, dar dacă ai un buget restrâns si ai doar un website acesta este perfect pentru afacerea ta. Este livrat cu multe din aceleași funcții ca și planul STANDARD, dar nu va putea gestiona atât de mult trafic, există un număr mai mic de resurse disponibile. Prețurile, caracteristicile și planurile în sine se schimbă mereu. Dar dacă vă concentrați pe furnizori de top, puteți aștepta să primiți aceleași caracteristici la acelasi preț.

Dacă plătești în jur de 15 euro pe lună, atunci te poți aștepta la ceva care nu se va opri, va fi ușor de gestionat și va avea o serie de funcții suplimentare. Cu excepția cazului în care obțineți câteva caracteristici extraordinare sau dacă nu vă înscrieți pentru un server VPS, un server cloud sau un server dedicat (toate acestea pot costa mai mult de 30 USD pe lună), atunci nu este necesar să plătiți mai mult decât acesta. Toate pachetele de hosting includ gratuit Certificat SSL Let’s Encryp.

Pachetele de web hosting de la Webpal pot fi achiziționate individual sau împreună cu serviciul nostru de Web design Timisoara oferite de REMSIT, vezi oferta de domeniu și hosting inclus în secțiunea Creare Site de Prezentare

© Copyright 2021 Remsit Firma Web Design Timisoara | Remsit Web Services | Creare site de prezentare Timisoara